Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖner, Manolya Eser
dc.date.accessioned2021-02-19T21:16:58Z
dc.date.available2021-02-19T21:16:58Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-1-4939-7018-6; 978-1-4939-7016-2
dc.identifier.issn1571-0297
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1007/978-1-4939-7018-6_10
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12868/605
dc.descriptiononer, manolya eser/0000-0003-4237-437Xen_US
dc.descriptionWOS: 000437681400011en_US
dc.description.abstract[No abstract available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherSpringeren_US
dc.relation.ispartofseriesFood Engineering Series
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleMinimally processed herbs, spices, medicinal and aromatic plantsen_US
dc.typebookParten_US
dc.contributor.departmentALKÜen_US
dc.contributor.institutionauthorÖner, Manolya Eser
dc.identifier.doi10.1007/978-1-4939-7018-6_10
dc.identifier.startpage385en_US
dc.identifier.endpage401en_US
dc.relation.journalMinimally Processed Refrigerated Fruits And Vegetables, 2Nd Editionen_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster