Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorToydemir, Gamze
dc.contributor.authorBoyacıoğlu, Dilek
dc.contributor.authorHall, Robert D.
dc.contributor.authorBeekwilder, Jules
dc.contributor.authorÇapanoğlu, Esra
dc.date.accessioned2021-02-19T21:16:11Z
dc.date.available2021-02-19T21:16:11Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-1-118-92935-3; 978-1-118-92937-7
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12868/302
dc.descriptionCapanoglu, Esra/0000-0003-0335-9433; HALL, ROBERT/0000-0002-5786-768X; Beekwilder, Jules/0000-0003-3238-4427en_US
dc.descriptionWOS: 000468558300004en_US
dc.description.abstract[No abstract available]en_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherJohn Wiley & Sons Ltden_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titlePrunus fruit juicesen_US
dc.typebookParten_US
dc.contributor.departmentALKÜen_US
dc.contributor.institutionauthor0-belirlenecek
dc.identifier.startpage59en_US
dc.identifier.endpage77en_US
dc.relation.journalInnovative Technologies In Beverage Processingen_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster