Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Plant protein enrichment effect on the physical, chemical, microbiological, and sensory characteristics of yogurt
(2022)
Yogurt is a coagulated dairy product that is fermented by typical starter cultures. Yogurt has the highest demand rate among fermented products due to its sensory properties. Well-consumed food ...
The Protective Effects Of Beta Glucan Against Experimental Renal Ischemia Reperfusion Injury
(2022)
Aim: This study aimed to investigate the possible protective effects of beta-glucan
against oxidative stress caused by ischemia and reperfusion injury in kidney tissue.
Materials and methods: In the study, 30 male Wistar ...
Tavuk İnvivo Koryoallantoik Membran Modelinde Yüksek Fruktozlu Mısır Şurubunun Oksidan Sisteme Etkileri ve Selenyumun Muhtemel Koruyucu Rolü
(Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi / Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2022)
Günümüzde işlenmiş gıdalarla birlikte yüksek fruktoz alımı, kronik hastalıkların oluşmasında önemli bir sağlık tehdidi olarak kabul edilmektedir. Fruktoz halk arasında meyve şekeri olarak bilinmektedir. Fruktoz öncelikle ...